CHEF AJÁNLAT

- ELŐÉTELEK, LEVESEK -

  • Erdélyi zakuszka (1)
  • 1.930 Ft
padlizsánnal, ropogós baguettel
  • Libamáj brulee (1, 3, 7, 11, 12)
  • 4.270 Ft
almás- körtés crostinivel
  • Gyömbéres, narancsos sárgarépa krémleves
  • 2.090 Ft
  • Zsenge zöldborsó leves (1, 3, 9)
  • 2.090 Ft
petrezselymes galuskával
  • Tárkonyos szarvas raguleves (7, 9, 10)
  • 2.830 Ft
erdei gombákkal

- FŐÉTEL -

  • Kemencében sült, töltött édesburgonya (11)
  • 3.930 Ft
gesztenye, csicseriborsó, brokkoli
  • Görög spenótos fetasajtos rétes (1, 3, 7)
  • 3.970 Ft
(spanakopita) gránátalmás ruccolával
  • Sütőtökös gnocchi (1, 3, 7, 8)
  • 3.770 Ft
dióval, zsályával, érlelt sajttal, sütőtök krém
  • Leroy babfőzelék (1, 3, 7)
  • 3.590 Ft
stefánia vagdalttal
  • Kijevi csirkemell (1, 3, 7)
  • 4.630 Ft
zöldborsós bulgurral
  • Szezámos lazac (1, 3, 4, 5, 6, 9, 11)
  • 4.670 Ft
wokban forgatott zöldséges tésztával
  • Borjúpaprikás nokedlivel (1, 3, 7)
  • 5.290 Ft
  • Tépett kacsa nachos (1, 7)
  • 4.430 Ft
  • Ropogós sertéscsülök(12)
  • 5.570 Ft
pirított hagymás burgonya

- DESSZERT -

  • Leroy tejberizs (brulee)(3, 7)
  • 2.090 Ft
vaníliafagyival
  • Gesztenyés krémes (1, 3, 7, 12)
  • 2.190 Ft
forraltboros meggyel

- ALLERGÉNEK -

1. Glutén (búza, rozs, árpa, zab) 2. Rákfélék és kagylófélék, tenger gyümölcsei 3. Tojás 4. Halak 5. Földimogyoró 6. Szójabab 7. Tej és laktóz 8. Diófélék, magvak (mandala, mogyoró, kesudió, pekándió, pisztácia) 9. Zeller 10. Mustár 11. Szezámmag 12. Kén-dioxid és SO2 -ben kifejezett szulfitok 13. Csillagfürt és lupinliszt 14. Puhatestűek

Ha az étel tartalmazza az allergént, feltüntetjük a sorszámát.

Kövess minket!