A kedvezményezett neve: W. LEROY Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Fejlesztés eszközbeszerzésen keresztül a W. LEROY Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 32.500.000 Ft

A támogatás mértéke: 70%

A projekt fizikai befejezési dátuma: 2022.02.28.

A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01420

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt megvalósítása során vállalkozásunk elsődleges célja a termelés növelése volt. Ezt új eszközök, gépek beszerzésén, új technológiai rendszerek kiépítésén és megújult kapacitások kialakításán keresztül értük el. A projekt során beszerzett új, innovatív, a magas minőség fenntartásához szükséges eszközök között főként professzionális konyhai eszközok voltak, mint a különböző italhűtő elemek, jégkészítőgép, nagykonyhai mosogató, mélyhűtőszekrény, koktélos állás, hűtőkamra, elektromos rostlap, kézmosó kiöntő egység, elektromos sütő-pároló és elszívó ernyő.

Beszerzésre került egy vendéglátóipari tevékenység elvégzését számunkra nagymértékben megkönnyítő éttermi szoftver, illetve a vendéglátóipari háttérfolyamatok gördülékenyebbé tétele érdekében modern informatikai eszközök beszerzése is megvalósult. A projekt során jelentősebb ingatlan beruházást valósítottunk meg, mely során hűtés-fűtés, valamint világítás korszerűsítés történt, továbbá ingatlan bővítést hajtottunk végre 90,6 nm alapterületen.

A pénzügyi hatékonyságunk növelésének érdekében, pénzügyi tanácsadást vettünk igénybe, egy a piacon elismert tanácsadócégtől.

Projektünk legfőbb célkitűzése munkavállalóink teljes létszámának hosszútávú megtartása volt. Ehhez technológiai megújulásra volt szükség, ami a speciális, modern és korszerű, termelékenységet nagyfokúan növelő eszközök beszerzésének segítségével jöhetett létre. Mindez a cég fejlődéséhez és a termelékenység javításához járult hozzá. A magasabban képzett, szaktudással rendelkező munkavállalóink ezáltal még kiválóbb szolgáltatást tudnak nyújtani a vendégkör számára.